O nás

Vážený zákazníku děkujeme Vám za zájem o naše služby. 


Firma Fortel interier  

vznikla v roce 1997, jejím nosným programem je prodej praktických materiálů pro tvorbu a renovaci interieru, jako jsou fototapety, samolepící folie a dekorace, bytový textil, prostírání, tapety na zeď, nábytkové úchytky a věšáky, tmely, lepidla, samolepicí materiály, dřevěné lišty a prahy, podlahové čtverce. Do sortimentu dále zařazujeme komodity, které nejsou zcela běžným zbožím. Nabízíme nová řešení pro naše zákazníky – tvořivé lidi. 
 
Veškeré zboží pochází od českých firem a českých zástupců zahraničních výrobců z Německa, Velké Británie, Itálie, Nizozemí. Najdete u nás známé značky jako Rasch, A.S.Creation, D-c-fix, Crearreda, Komar, Gekkofix...
 
Mimo obchodní činnosti Fortel poskytuje  dodávku stínící techniky, jedná se o žaluzie všeho druh, interierové rolety, garnyže, sítě proti hmyzu atd. 

Každodenní trpělivou prací firma získává nové zákazníky a snaží se plně přizpůsobovat jejich potřebám a požadavkům. O své zákazníky se stará již více než 10 let a radí jim díky svým dlouholetým zkušenostem. Snaží se jim být nablízku a komunikovat s nimi všemi prostředky, jež moderní technologie nabízí.
 
Najdete ji proto také na   Facebooku Fototapety.cz
                                                 Google+ Fortel interier
                                                 Google+ fototapety.cz                                 
                                                 Youtube

Na Facebooku a Google+ můžete sledovat nové informace o nás a našem sortimentu. Staňte se proto našimi fanoušky nebo se přihlaste k Odběru novinek a už žádné informace Vám neuniknou.

Nabízíme Vám tímto k posouzení nabídku internetového obchodu www.fototapety.cz a věříme v úspěšnou spolupráci.

 

 

 prodejna_5_jpg
 

 Prodejna Fortel interier v Bystřici nad Pernštejnem